6-0 poster Feyenoord Ajax 7 april 2024

 22,95 249,95

Feyenoord Ajax 6-0 overwinning poster met de doelpunten makers. 

Gratis verzending boven de 100 euro

  • Gratis personaliseren
  • Binnen 3 – 4 werkdagen geleverd
Happy Cats Club betaalmogelijkheden


Triomf in Steen: Het Gedenkwaardige Kunstwerk van de Legendarische Overwinning
van Feyenoord op Ajax; 6-0

Een Epische Triomf

Op 7 april 2024 schreef Feyenoord geschiedenis door een verbluffende overwinning te behalen op Ajax, zijn eeuwige rivaal. De 6-0 triomf zal voor altijd herinnerd worden als een mijlpaal in het Nederlandse voetbal.

Als eerbetoon aan deze buitengewone prestatie werd een majestueus kunstwerk onthuld voor het hart van Rotterdam. Dit monument vangt de essentie en glorie van die historische dag op een indrukwekkende manier.

Een Teken van Ongekende Overwinning

Het kunstwerk pronkt met het iconische cijfer 6-0, symbolisch voor de verbijsterende overwinning. Deze score, gehouwen uit marmer en staal, staat als een symbool van triomf en glorie, een herinnering aan de onvergelijkbare prestatie van Feyenoord.

Helden Vereeuwigd

Op het monument schitteren de namen van de helden van die dag: Paixao, Minteh, Hancko en Timber. Deze spelers worden voor altijd geassocieerd met de gedenkwaardige wedstrijd en hun prestaties zullen voor eeuwig in de herinneringen van de Feyenoord-supporters blijven leven.

Een Symbool van Passie en Doorzettingsvermogen

Het kunstwerk vangt de intense emoties van die dag: de vreugde van elke goal, de extase van de supporters, en de ongeëvenaarde euforie van de overwinning. Het staat symbool voor de passie van het voetbal en de triomf van vastberadenheid over obstakels.

Een Inspiratie voor Toekomstige Generaties Feyenoord fans

Dit monument zal dienen als een inspiratiebron voor toekomstige generaties, een herinnering aan wat mogelijk is wanneer men vastbesloten is om te slagen. Het vertegenwoordigt de veerkracht van een stad, de eenheid van een gemeenschap en de kracht van geloof in het onmogelijke.

Een Tijdloze Herinnering Feyenoord 6, Ajax 0 kunstwerk

Terwijl het zonlicht op het glanzende oppervlak van het kunstwerk schijnt, worden de herinneringen aan die gedenkwaardige dag nieuw leven ingeblazen. Voor degenen die het aanschouwen, zal het altijd meer zijn dan alleen maar steen en metaal; het zal een testament zijn aan de kracht van passie, doorzettingsvermogen en de zoete smaak van overwinning.

Productdetails

Poster

Dit speciale papier springt eruit! En maak je geen zorgen, het is ook UV-bestendig, dus je poster zal niet vervagen als de zon erop schijnt. Het biedt het beste contrast, kleurverzadiging en kwaliteit, en blijft er jarenlang als nieuw uitzien. Zwart-wit posters zijn bijzonder strak op dit papier.

Lijst

De happy-lijsten zijn gemaakt van kunststof en hebben een doorzichtige plaat die jouw foto beschermt. De strakke kwaliteit van onze fotolijst maakt dat jouw ingelijste cadeautje er prachtig uitziet als deze eenmaal op een tafel is geplaatst of aan de muur is gemonteerd. In zwart of wit.

lijst zwart

Plexiglas

Een plexiglas print is luxe. Een echte eye catcher. Een duurdere wandversiering maar wel 1 die er echt uitspringt.

Plexiglas kunst wordt standaard geleverd met rvs afstandhouders voor een high end afwerking, geschikt voor alle muren.

Feyenoord Ajax 6-0 overwinning poster 1

Extra informatie

Materiaal

poster, canvas, plexiglas

Formaat

20 x 30 cm, 30 x 40 cm, 60 x 80 cm, 80 x 120 cm

Lijst

Zonder fotolijst, Inclusief zwarte fotolijst